connecting your wish to our possibilities

Sinds 1937

Import export trading

Metselaar Import Export Trading specialiseert zich in het in- en verkopen van hoge kwaliteit voedselproducten en (agrarische) machines, voor klanten in en buiten de Europese Unie.

metselaar

Onze kracht...

Onze kracht is als een tussenpersoon, wanneer onze klanten niet de toegang hebben tot bepaalde Nederlandse of andere Europese bedrijven en producten. Wij dragen zorg voor de inkoop en levering, tot aan de gewenste eindlocatie van de klant.

y.metselaar

Door onze gevestigde naam en grote netwerk, zijn wij in staat producten te leveren die normaliter buiten het bereik van onze klanten blijven.

Wij hebben een kleine bedrijfsopzet, zonder grote kantoren, IT en gerelateerde overheadkosten. Daardoor kunnen wij onze producten leveren voor een lagere prijs, en daarmee dus winst en concurrentievoordelen voor onze klanten.

Nederland heeft enkele van de sterkste maritieme knooppunten en bedrijven ter wereld. door onze directe contacten met transporteurs, zonder tussenstappen, zijn wij in staat onze producten snel, betaalbaar en met de hoogst mogelijke zorg te leveren. Waar ook ter wereld.

Volg ons:

Info

Metselaar Franeker Import Export Trading.

Enabling quality food products and machinery for all countries.

metselaar import export Franeker

facebook

Fascinating Friesland 2013 in five minutes by Greg Shapiro ... See MoreSee Less
View on Facebook

Contact

© Metselaar Franeker 2023
All rights reserved